Славиша Нешић

РАЗУМ Уместо медија, хуманизам уместо глобализма, рекреација уместо спорта

Свет и Србија под интензивним нападом рептила

Суперботаши, познатији као људи-рептили, интензивирали су нападе на људску цивилизацију у целини. Имају само један, давнашњи циљ: освојити власт над целом планетом, побити многе, а оставити мањи део робова за своју употребу. Служе се свим средствима, а крајњи циљ је контрола над људском популацијом која преживи.

Свако ко мисли да је ово шала или "теорија завере", подсећа на кокошку која кљуца по дворишту и не знајући да је у кухињи већ подгрејана вода за кокошију чорбу.

Информишите се на Интернету, једином донекле слободном медију. Хитно се информишите.

Читајте даље:Свет и Србија под интензивним нападом рептила

Србија / Антологијски говор о Србији и глобализму

Један страначки првак у Србији је у 2020 години одржао говор који је по много чему изузетан. Он је толико изузетан и толико тачан и прецизан, да сам одлучио да га објавим на свом сајту. Овај чланак није реклама ни тог страначког првака, ни његове партије, ни његовог програма. Све што ме занима је сушта истина која непобитно избија из говора тог човека о тренутном стању у Србији, о банкарско корпоративном глобализму и колонијалној управи у Европи и свету. Прочитајте овај изузетан говор, коме немате шта додати нити одузети.

Читајте даље:Србија / Антологијски говор о Србији и глобализму

Србија / Србија претворена у финансијску колонију

Ових дана у току је продаја и последње државне банке. Србији остаје само Поштанска штедионица у овом тренутку. Каква је то катастрофа за Србију, објаснио је наш економиста Бранко Павловић, као и бројни портали. Неке утиске о томе преносим у овом чланку.

Читајте даље:Србија / Србија претворена у финансијску колонију

Србија / Србија разбијена у парам-парчад

Србија или оно што је од ње преостало. Вечита тема са сличним закључцима, углавном поразним. Овде ћу додавати оне ситнице које живот значе, и одлично га описују.

Нова тема: Како се дочекују и награђују најбољи у Србији

И друге теме...

Читајте даље:Србија / Србија разбијена у парам-парчад

Србија / Саботажа здравственог осигурања - кад су стари нека су и глуви

Рецимо да уживате пуну пензију и здравствено осигурање. А онда се деси, доста нагло и на свака 3-7 дана, да вам у глави бучи, чујете у сред ноћи турирање мотора под прозором, а под прозором ничег нема! Притисак скаче због звукова које чујете јер често не можете да спавате и одмор постаје немогућ, живци дрхте због напрезања, лекови не помажу, живот вам је угрожен! Лекар каже да вам је слух оштећен и да треба да узмете апарат за слух.

Сетите се да никад нисте од здравственог осигурања тражили апарат за слух и да имате право да вам здравствено осигурање призна бар један део трошкова. Е тада, драги читаоче, улазите у предворје пакла - српско здравство и српску социјалу. Како то изгледа погледајте сами а онда донесите сопствени закључак...

Читајте даље:Србија / Саботажа здравственог осигурања - кад су стари нека су и глуви

Србија - ликвидација старијих суграђана

Пред вама је непријатна али потпуно истинита прича о ономе што вас веома извесно чека. Потребно је да имате срећу да дочекате рецимо 65 или 70 година а онда та срећа прелази у своју супротност и ваша судбина вас лако може претворити у тужног јунака ове приче. Погледајте о чему се ради, можда вас овај текст натера на размишљање или ће вас нечему научити.

Читајте даље:Србија - ликвидација старијих суграђана

Региструјте се да добијете е-поштом информације о новим чланцима:
Europe, Belgrade