Славиша Нешић

РАЗУМ Уместо медија, хуманизам уместо глобализма, рекреација уместо спорта

Глобалистичка агресија

Глобалистички рат против човечанства - кратко и јасно

Чланак представља текући сажетак елемента глобализма.

Дефиниција и циљ глобализма

Глобализам је елитистички диктаторски систем којим руководе супербогаташи, најбогатији људи планете са крајњим циљем да успоставе апсолутну власт и трајну контролу над свим људима планете. Ова руководећа елита у даљем тексту биће означена заједничким термином супербогаташи. Синоними за супербогаташе који су тренутно у употреби у јавности: дубока држава, мултинационалне компаније, Нови светски поредак, сатанисти, владари из сенке, гуштери, ванземаљци.

globalizam mackaОсновне карактеристике глобализма

  • Неоробовласништво.
    Глобализам дели људе на елиту која господари и робове који су им подређени. Робови могу бити разврстани у ниже и више у некој хијерархији робова, али су сви робови подређени супербогашима. Евентуално постојећа трећа каста у глобализму су отпадници, људи које је елита избацила из цивилизације и предодредила их за психофизичку пропаст и смрт.
  • Својатање целе планете.
    Супербогаташи сматрају да њима лично припадају сви ресурси планете, укључујући ту и све остале људе.
  • Узурпација науке и свих цивилизицијских тековина.
    Супербогаташи отимају све благотети цивилизације за себе. Почевши од удобности и стандарда, па све до историјске истине, науке и њених открића и достигнућа, сав производ људског рада у глобализму се сматра власништвом супербогаташа са којим они располажу без ограничења.
  • резултати науке и друштвени интелектуални капитал припада само супербогашима. Робовима припада само оно знање и оне интелектуалне тековине које им одреде и доставе супербогаташи.
  • Одсуство емпатије код елите.
    Важна одлика глобализма је непостојање људске саосећајности (одсуство емпатије) и солидарности код супербогаташа. Као последица овога глобализам је анти-хумани систем. Анти-хуманост глобализма је реализација крајњег стадијума нечовечности у људском друштву целе планете.
  • одсуство морала код елите.
    Супербогаташи немају никаквих моралних скрупула.
  • одсуство психичке уравнотежености елите.
    Супербогаташи су људи са веома озбиљним психичким поремећајима.
  • Контрола популације.
    Супербогаташи теже  да спроведу трајну и потпуну контролу популације. Супербогаташка контрола људи спроводи се свим средствима без икаквих моралних ограничења: незаконитим освајањем власти, масовном злоупотребом науке, терором, планетарним геноцидом, убијањем политичких противника, уградњом технолошких елемената у људе претварајући их у послушне полуљуде (киборге), те сваком расположивом преваром, силом и принудом у било ком облику који води испуњењу супербогаташких циљева.

Идентитет супербогаташа

globalizam sahСупербогаташи се не појављују у јавности. Идентитет елите глобализма је скривен. Веома је погрешна тенденција наивних људи из народа да се робови вишег статуса у глобализму замењују за супербогаташе: Илон Маск, Бил Гејтс и разни нижеразредни богаташи са форбсове листе, маскирају постојање правих супербогаташа који делују у потпуној тајности.

Социолошки и политички гледано у прелазном периоду глобализма супербогаташи делују као завереници против свих људи на планети. По овоме се завера супербогаташа оштро разликује од историјски познатих завера против конкретне власти или конкретне државе или против нације. Завера супербогаташа против човечанства је дакле планетарног карактера.

Да ли је могуће да је све ово тачно, постоје ли стварно ненормални завереници?

Ако желите да вас неко узме за руку и упозна са супербогаташем да се ви заиста уверите у све ово разговарајући са њим, бићете разочарани. Нити ћете моћи да знате са сигурношћу ко је тај, а још мање ћете моћи да му приђете. Чак и кад би неким нарочитим случајем дошли до супербогаташа, да ли мислите да би вам он рекао да планира да вас, највероватније, убије у маси других робова? Ако је тако како да знате да сте роб у систему глобализма кад се господари тако добро крију?

globalizam svinjaУпитајте себе да ли постоји неко ко је најбогатији, или ми сви имамо једнако новца и материјалних поседа? Наравно да постоји. Дакле ви знате да постоји мала група супербогаташа, јер је јасно да материјалних поседа нема неограничено. Укратко ви поуздано знате да постоје супербогаташи. И шта вам још треба? Наиме, из ове чињенице да супербогаташи располажу највећим поседима на свету, проистиче све остало!

Да ли ви схватате да супербогаташ није онај ко поседује нпр само ланац самопослуга? Или ланац биоскопа? Супербогаташ практично протеже своје поседе на огроман скоро свеобухватан низ индустрија, рудника, природних ресурса, највећи део злата, итд. У противном он не би ни био супербогаташ, зар не? Према томе неколицина супербогаташа располаже моћи која проистиче из њиховог неизмерног поседа, моћи која је изнад свих других “малих” богаташа, моћи која је изнад сваког председника сваке државе, сваког парламента, сваке државе на свету, па и највећих држава. Али да ли су супербогаташи тако зли како ми овде излажемо?

Да би одговорили на то питање мораћете да се послужите опет јасном логиком. Ако сте ви рецимо молер, шта мислите зашто нисте богати? Да ли би помогло да уместо ваших 10 сати дневно, радите 15 сати? Да ли бисте се онда обогатили - наравно да не. Пре ће бити да би сте се разболели. А шта мислите, из те ваше перспективе, на који се ПОШТЕН начин обогатио супербогаташ толико да има више поседа од свих других људи на свету, од свих професија које постоје укључујући и вашу?

Изгледа, да сте разумели без дилеме да супербогаташи постоје и да су веома непоштени. У најмању руку. Па и то је добро за почетак.

Остатак размишљања остављам вама: да ли је могуће да су догађаји у свету претежно случајни или претежно планирани и спроведени, имајући у виду да практично свим поседима у свету управља мала група супербогаташа? Ако не постоји нико ко је моћнији од супербогаташа - па ко онда управља светом и догађајима у њему? Простор за одговор, ако успете да нађете одговор на ово тако “тешко” питање: .............

Још један доказ постојања планетарног зла: ко је одговоран за ратове у свету?

Агресија на Ирак трајала је од 2003-2011 године и у њој су учествовали Aмериканци и Енглези. Како је финансијски допринос Енглеза у овом рату занемарљив, можемо разматрати ратне трошкове Америке.

Амерички војни буџет се типично креће око 700-800 милијарди долара. Узмимо пример буџета за 2019 годину. Овај буџет обухвата плате војницима од 150 милијарди, снабдевање такође 150 милијарди, истраживање 100 милијарди а остало иде већином за набавку новог оружја:

(Discretionary Budget Authority) + OCO + Emergency (Combined)

FY2019 (millions)

Military Personnel (x-MERHFC)

$143,198

Operations and Maintenance

$278,803

Procurement

$147,287

RDT&E

$95,253

Revolving and Management Funds

$1,656

Defense Bill (No MERHFC)

$666,197

Medicare-Eligible Retiree Health Fund Contribution (MERHFC)

$7,533

Department of Defense Bill Plus MERHFC

$673,730

Military Construction

$9,688

Family Housing

$1,565

Military Construction Bill

$11,253

Total Base + OCO + Emergency (DoD Record)

$684,985

Total DoD Mandatory (DoD Record)

$8,073

DoD Total

$693,058

Амерички војни буџет, дакле по свему судећи не укључује финасирање ратова. Међутим, рат у Ираку је стајао oko 2000 милијарди долара по анализи Бостонског универзитета.

Ако амерички војни буџет није платио рат у Ираку, ко је онда платио тричавих 2000 милијарди долара за убијање, освајање и пљачку једног народа од 2003 године до данас? Марсовци? Или супербогаташи?

Да ли је потребно нагласити са су овај свој трошак супербогаташи пребацили као дуг на леђа робовима - америчким пореским обвезницима?

Трећи доказ о улози супербогаташа

Пошто се супербогаташи крију а при томе објављују јавно многе своје документе, штета је не послушати шта агенти супербогаташа сами кажу о себи и глобализму? Један од правих примера је Бил Гејтс, свесни агент глобализма и нижеразредни богаташ, који је сам изашао на бину пред камере и слушаоце и јасно најавио убијање људи под симпатичним називом депопулација.

О њему сам већ објавио чланак у коме можете прочитати његове речи.

Глобалистички планиране фазе развоја и синхронизација агентуре

На најкрупнијем плану, глобалисти планирају две фазе развоја: прелазна фаза за успоставу планетарне власти, и глобалистичка империја. Глобалистичка империја је концепцијски замишљена као стабилна планетарна власт супербогаташа над препарираним људским робовима и са побијеним отпадницима.

Прелазна фаза успоставе Империје одвија се пред нашим очима. Етапе прелазне фазе глобализма супербогаташи јавно објављују у масовним медијима, Уједињеним нацијама и другим институцијама светског и националног карактера. Сврха јавног објављивања етапа развоја глобализма је упознавање глобалистичке агентуре са њиховим задацима. Наравно да ће ови планови у јавним документима бити означени као корисни за људе и неопходни а као њихови разлози наводе се псеудо-научни аргументи и чисте лажи.

Глобалистичка агентура

Глобализам у прелазној фази заснован је физички на огромној агентурној мрежи широм света. Ова агентурна мрежа веома се разликује од агентура држава. Агентура глобалиста присутна је у свим државама и чине је агенти који се грубо могу поделити у две категорије агената: агенти свесни и агенти несвесни.

Огромна база несвесних агената су сви људи који подржавају глобалистички систем неограниченог богаћења, ниског морала и деформисане психе а да немају став или знање о завереницима. Несвесни агенти научени су да слепо верују ауторитетима као што су држава и медији. Несвестан агент везује свој идентитет за ауторитете. Из тог разлога овакав човек биће веома љут на критику његових поступака: ако му објасните да су глобалистичке вакцине опасне и злонамерне, он ће вам рећи "толики број доктора и научника не може да погреши." globalizam pauciНесвесни агенти недостатак свог знања, образовања и информација несвесно делегирају ауторитетима у стилу "има ко мисли". Несвесни агенти немају аутономну критичку свест о друштву у коме се налазе. Несвестан агент не признаје постојање глобалистичке елите, или јој не придаје важност.

Свесни агенти глобализма су интелигентнији, више информисани или критичнији делови агентурне мреже који имају бар неку свест о постојању и значају глобалистичке елите. Свесни агенти донели су одлуку да активно подрже глобалистичке команде да би на тај начин дошли до личних привилегија.

Као илустрација, типичан пример несвесног агента је човек који ће употребити термин “теорија завере” кад покушава да говори о глобализму јер је то научио од својих ауторитета, док ће вас свестан агент радије убеђивати да је свет “тако уређен и да се ту ништа не може, треба се снаћи”.

За свесне агенте који раде у јавној сфери уобичајено се бирају људи који обожавају Запад и његове "вредности". Овакви агенти презиру све оне који се супротстављају Западу тј супербогаташима, признају само новац и право јачег. За њих је подложност господару природно стање док имају удобан живот. Патриотизам, традиција и људске емоције за њих су празне речи без значења или чиста глупост. Историју тумаче пристрасно у корист својих западних господара.

За разлику од агентурне мреже нормалан свет пре свега верује у битне елементе моралности, било да су оне формиране кроз верска убеђења или кроз породично васпитање. Нормалан свет неће свесно одобрити наношење зла другима чак ни ако би му то наношење зла омогућило неку личну корист. Начин на који се од нормалног света издвајају агенти глобализма јесте новац као примарна циљна вредност за агенте.

Формирање сатанистичке агентуре

У овом чланку нећемо се бавити методама и појединачним тактикама које примењују супербогаташи у сврху остварења Империје глобалистичког зла. Али због интересантности теме само ћемо загребати методе које бандити примењују у формирању свесног дела сатанистичке агентуре.

agentiСвесни агенти глобалиста су прошли одабир, а  потом преваспитавање. Одабир кандидата за свесне агенте раде свакојаке организације: глобалистичке "невладине" организације,  "хуманитарни" фондови, грантови, бројне образовне институције, тајне службе држава и тако даље. Мета ових завереника су првенствено студенти, средњошколци и деца. Млади кандидати се привлаче "радионицама", бесплатним путовањима, обећањима запослења, бесплатним курсевима и слично. Кандидатима се посвећује пажња, даје им се на значају и са њима се поступа веома љубазно, како би се кандидат везао за нову средину у коју га неосетно уводе. Кроз специјалне програме које су посебно конципирали глобалистички психолошки тимови, млади кандидати неосетно добијају прозападну обуку сатанистичког типа. У обуци се подстичу особине код кандидата: егоистизам, презир према религији,  подаништво, одбацивање националног и патриотског, идеал лаког живота без моралних обавеза, опсесија западним такозваним "вредностима". Овакви кандидати често се шаљу у  јеврејске кибуце или западњачке одговарајуће породице у којима проводе једну или више година на неосетном глобалистичком преваспитавању. 

Млади кандидати ће захваљујући својим невидљивим пријатељима добити радна места у друштву и своје прве задатке. Први посао је  сондажног карактера неретко изван струке кандидата, са циљем да се кандидат покаже, провери и да се изведе прва озбиљнија обука: на првом послу кандидат ће морати да усвоји све основне ставове свесног агента, да испољи покорност и оданост својим газдама. Овакви кандидати у наставку своје каријере постаће новинари, професори, политичари, функционери Европске уније, државни службеници и тако даље. Невидљиви пријатељи ће посебно перспективне кадрове пратити са нарочитом пажњом, па ће  млад агент муњевито напредовати у каријери и бити добро плаћен. На својим радним местима, у државним и приватним фирмама или организацијама, млади свесни агенти ће брзо добити управљачке положаје и радиће негативну селекцију кадрова, запошљавајући друге сличне себи и повећавајући моћ глобалистичких завереника. Типично одушевљени подршком угледних западних институција, срећни због високе плате, уважавања које им се указује и метеорског успона у каријери, млади сатанистички агенти спремно извршавају своје задатке и постају острашћени и ефикасни извршиоци свих задатака ма како они били анти-национални, издајнички, неморални.

Најперспективнији свесни агенти у погодном моменту ће постати уважени чланови владе, председници, високи саветници у највишим структурама држава, високо рангирани руководиоци и представници највиших светских и регионалних организација.

Несвесни агенти чине велику масу становништва која се формира под огромним утицајем самог система и мерама дисциплиновања које спроводе државни органи.  Формирање несвесних агената ради се аутоматски кроз друштвено-политички, образовни и економски систем који промовише глупост, страх од државе и бирократије, слабо образовање, свест о забави као основном животном циљу, неморал, прихватање новца као врхунске вредности, атомизовање друштва, прикривено подстицање сукоба и разлика. Друштвени системи обликовани су да на перфидне начине подстичу презир према нацији, религији и породици. Забава се промовише код деце и омладине кроз психички веома негативне видео игре и филмове за заглупљивање. Телевизијски програми се све више примитивизују, јер је циљ да будући робови буду заглупљени. racijaДруштвена критика, политички ангажман се суштински избацују из свих сфера јавног живота како би се масе идиотизовале. Музика, филм, уметност испуњавају се сатанистичким симболима и начином мишљења. Уместо рекреације деци и одраслима се подмеће такмичарски спорт који се представља као здрава активност и пријатна забава, са циљем затупљења маса и каналисања вишка енергије маса или преусмерења незадовољства. glupoДисциплиновање масе ради се на најразличитије начине: изразито глупо понашање државне бирократије, мере затварања становништва због лажне пандемије или свесно примењених биотерористичких мера, безакоње државних органа, грубе полицијске мере, неправедне одлуке судова или законски прописи, саботажа здравства и друго. Оваквим дисциплиновањем ствара се осећај беспомоћности и узалудности било каквог евентуалног отпора код маса. У школске програме уграђене су бројне лажне историјске и псеудонаучне чињенице које треба да дезинформишу масе, припреме их за употребу у глобализму као конзументе, послушне људе и несвесне агенте глобализма. Историја се пажљиво лажира на свим битним местима тако да робови немају никакву свест о позадини историјских догађаја, који се једноствано набрајају као неки бескрајни низ претежно случајних и неповезаних догађања.

Где се налази агентура

Супербогаташка агентура налази се практично у свакој земљи у свету. На следећој мапи црвеном бојом су означене оне државе које по мом мишљењу и анализи имају власти или део власти, које отворено сарађују са сатанистима на међународним форумима:

davos

Хуманоцид: убијање у глобализму

globalizam redLjudi

Медицински планетарни геноцид, медицински хуманоцид, пример је само једног од бројних развијених метода убијања које супербогаташи мимикријски називају “депопулација”. Сврха глобалистичког убијања је стављање планете под своју пуну власт и контролу, јер је контрола огромне масе становништва значајно тежи технички проблем него што је контрола мале групе људи.

Свесни агент глобализма Збигњев Бжежински, срећом преминули гласноговорник глобализма, у једном хотелу на својим јавним наступима, изрекао је познату глобалистичку мисао: “Лакше је убити милион људи него контролисати милион људи”. Огромна наивност агентурне мреже глобалиста је поред осталог и у томе, што они не мисле да ће се наћи у групи оних који су предвиђени за одстрел када заврше свој злочиначки посао у супербогаташкој служби. Обузети жељом за напретком у каријери, запослењем у престижној фирми, већом платом, друштвеним признањем или каквим год погодностима, агенти сатанизма су обневидели за последице које њихова сервилност господарима доноси не само другима већ и њима самима.globalizam cizma

Пре више деценија, на једном скупу лекара које су глобалисти организовали у Америци, и на коме је било забрањено прављење било каквих белешки, лекарима је саопштено да ће бити укинуто лечење народа. Један учесник тог скупа који је непосредно пред своју природну смрт од старости објавио ово своје сведочење, навео је да се ни један лекар из групе ових агената није усудио или није желео да противуречи укидању сопствене професије - сви су ћутали и пажљиво слушали главног говорника!

Највећа заблуда нормалних људи у односу на глобализам: систем je наш!

Нормални људи делимично свесни постојања супербогаташа имају различите погледе на систем, али сви нормални људи више или мање мисле да је економско-политички систем у главном добар систем, али да супербогаташе треба спречити да у том систему праве ратове, генеришу економске колапсе и наносе свакво зло људима. Нормални људи се уздају у то да формално постоје неки избори, они тамо гласају за своје представнике, па ти представници раде како су обећали у предизборној кампањи и у корист својих бирача. Али ово је све привид.

Нормални људи већином не разумеју да од свог рођења живе у систему који су створили и обликовали управо њихови господари - супербогаташи. Друштвени систем је направљен тако да подржава власт и неограничено богаћење највише друштвене елите - супербогаташа. Систем је економски заснован на банкама, кредитима, дуговима, берзанским шпекулацијама, штампању кредитног фиктивног новца, периодичним изазивањем хаоса и пљачкања грађана током тог поступка, и пре свега - законски подржаном неограниченом богаћењу појединца (и корпорација). Неограничено богаћење значи неограничену власт. Неограничена власт значи власт супербогаташа изнад свих осталих појединаца, изнад државе и изнад закона. Неограничено богаћење према томе значи обесмишљавање демократских избора који само формално постоје, јер супербогаташ је изнад сваких избора и изнад сваке народне воље. Имати дакле, систем који допушта неограничено богаћење значи имати диктатуру супербогаташа.

globalizam tuznoLiceРазумевајући сада ситуацију да се вратимо највећој заблуди нормалних људи у глобализму: нису супербогаташи ти који нападају нормалне људе и доносе им зло у иначе добром економско-политичком систему, већ нормални људи се налазе поробљени у сатанистички формираном систему обликованом према потребама супербогаташа и тај систем није систем нормалних људи већ систем супербогаташа. Нормални људи нису управљачи у постојећем систему, нормални људи су робови система који им не припада. Не налазе се супербогаташи у нашем систему, МИ СЕ НАЛАЗИМО У ЊИХОВОМ СИСТЕМУ.

Друга највећа заблуда нормалних људи у односу на глобализам

Током последња три века модерни супербогаташи формирали су данашњи сатанистички систем. Нормални људи свесни постојања супербогаташа неретко се нађу се у чуду кад покушају да тумаче светске догађаје који наоко немају логику. Разни аналитичари међу нормалним људима остају без објашњења како је могуће да европске владе, на пример сопственим народима уводе санкције под видом санкција Русији због рата у Украјини.
Анализа поступака супербогаташа у суштини није лак посао из једноставног разлога што су супербогаташи психички поремећене индивидуе. Предвиђање поступака ненормалних људи није известан процес. Из тог разлога предвиђање или објашњавање поступака супербогаташа није увек могуће.

Трећа највећа заблуда нормалних људи у односу на глобализам: владе држава

На врхунцу прелазног периода глобализма сведоци смо да су супербогаташи преузели комплетан политички живот европских и многих других држава у свету. Не само да супербогаташи контролишу позицију и опозицију, већ цео изборни процес ради као наштимован коцкарски рулет, који по жељи супербогаташа увек даје добитак њиховој комбинацији. 

Нормални људи у својој заблуди мисле да су гласали на изборима и да је победио кандидат са највише добијених гласова. Ништа није даље од истине - цео предизборни и изборни процес 100% је корумпиран и лажиран. У највећем броју случајева и позиција и опозиција сачињена је од несвесних и свесних агената супербогаташа. Пребројавање гласова је у највећем броју случајева темпирано тако да победи супербогаташки кандидат. Евентуални национални кандидати изложени су порузи и потпуној медијској блокади. У случају јаких националних кандидата укључује се резервна метода супербогаташа: ликвидација националног кандидата, али је ово ретко кад неопходно. 

Нормални људи нису свесни да владе њихових држава нису демократски изабране владе: владе држава нису представници тих земаља, већ подметнути агенти супербогаташа. Да би сте се уверили у то, довољно је да погледате све владе европских и већине светских држава: оне су у време пландемије ковида доносиле исте антинародне законе, игнорисале сопствене законе, укидала трајно нека људска права доношењем неуставних закона и тако даље. Светске владе су дакле синхронизоване из једног центра. 

Прелазни период глобализма: Велико Позориште

Супербогаташи су дубоко свесни своје малобројности. Ако би нормални људи у довољном броју постали свесни опасности и зла које им супербогаташи спремају, живот супербогаташа би био брзо окончан. Зато су супербогаташи усвојили и усавршили изванредан систем прикривања, систем Великог Позоришта. Наиме живећи у илегали супербогаташи су организовали своју неспорну власт тако да се ни у ком случају не појављују лично у јавности и они лично се не могу лако повезати са догађајима у свету. Међутим сви главни догађаји у свету се нису одигравили нити се данас одигравају без одобрења или без организације супербогаташа. Први и други светски рат, рат у Украјини 2022, сви ограничени ратови у 20 веку, долазак Хитлера на власт, долазак бољшевика на власт у Русији и социјализам, капитализам - сви ови догађаји креирани су и спроведени под јасном доминацијом супербогаташа. Другим речима ни један од поменутих историјских догађаја не би се десио да супербогаташи нису желели да до њега дође.

globalizam pozoristeДа би постигли светско Позориште, супербогаташи ангажују своју агентуру тако да агенти подстичу друге актере на светској сцени да несвесно учине оно што одговара супербогаташким плановима. Тако ће неки агресивни политичар “случајно” доћи на власт у Немачкој 1933 године и изазвати низ катастрофалних догађаја који ће светску политичку карту изменити у смеру супербогаташких стратешких планова. Тако ће “случајно” једна мала група људи, који ни у ком случају не би могли да привуку народне масе и изазову револуцију у Русији, ипак спровести свој наум у дело, потпомогнути огромном количином злата којом су куповали масе и оружје. Тако ће широм света, од француске кланице коју Французи научени погрешно зову француска револуција, а која је француска само по завршним актерима али не и по налогодавцима и финансијерима, лансирати систем познат као капитализам, “случајно” савршено прилагођен само супербогаташима.

Нормални људи и несвесни агенти глобализма само су аутоматски глумци у Позоришту. Супербогаташи пишу сценарио у Позоришту. Глумци глуме и не знајући да су им текстове исписали супербогаташи контролишући њихово окружење, а супербогаташи по потреби уклоне глумца који се није најбоље уклопио у своју улогу. У Позоришту људи се боре у ратовима онолико и онако како то финансирају супербогаташи, побеђује страна коју одаберу супербогаташи. У Позоришту се одржавају избори за председника и скупштину али и позиција и опозиција финансирани, уцењени, потплаћени или на други начин контролисани су од стране супербогаташа, и ко год победи одговараће плановима супербогаташа. У Позоришту огромна маса робова сваког дана устаје, одлази на посао где ради за послодавца кога извесно никад неће ни упознати, урла на фудбалским стадионима празнећи тако нагомилану енергију, или се празни на разним подметнутим протестима који су унапред припремљени од агената глобализма да не постигну ништа. Робови глобализма умру не знајући да су своју улогу добили од супербогаташа кроз економско-политички и друштвени систем. Цео систем глобализма у целини је пројектован тако да роб буде роб, а супербогаташ робовласник.

Робовске масе до своје смрти чак остају апсолутно убеђене да су догађаји око њих у главном случајни. Робови мисле да живе у свету случајних ратова, случајног сиромаштва, случајног социјалног статуса, случајно пројектованог образовног система, случајних сукоба међу верским, економским и политичким групама. За робове читава светска политика је претежно низ несрећних околности, чиста коинциденција, сукоб појединих људи, сукоб вера, борба за територију или друго.

Супербогаташи исписују текст за глумце у Позоришту тако да се светска ситуација помера све ближе ка врхунском циљу супербогаташа. Циљ супербогаташа је формирање Империје.

globalizam PorodicaMaske

Језива средства

Током успоставе своје Империје, супербогаташи испољавају природу своје поремећене психе. Затварање људи у домове под лажним изговорима п(л)андемије, давање социјалних оцена људима на основа којих ће им бити одобравана људска права, ношење маске, изопачење здравственог система кроз медицински геноцид, изругивање породици, забрана комуникације људима, забрана језика (Украјина), само су почетне појаве нечег много озбиљнијег.

Убијање у нормалним људима тела, духа, традиције, свега што је људско - то је узгредни циљ поремећених супербогаташа.

Крајњи циљ супербогаташа

Супербогаташи су неке елементе своје замишљене планетарне државе објавили чак и у многим јавно публикованим документима, како би се њихови агенти могли припремити за тотално поробљавање нормалних људи.

globalizam SorosUNЧитаоци који желе да се упознају (препоручљиво пре своје потенцијалне ликвидације) са овим документима могу да проанализирају пажљиво документ Уједињених нација “Трансформисати свет: Агенда 2030 одрживог развоја”.

Читаоци који желе да разумеју свет поремећених психијатријских случајева супербогаташа, без одлагања треба да прочитају пре свега документ непознатог порекла “Протоколи сионских мудраца”, а пожељно је да прочитају књижевно дело “Врли нови свет”.

Сва ова литература присутна је на Интернету. Супербогаташи се осећају сувише моћнима и препреденима да се не либе чак ни јавног објављивања ових текстова. Они се уздају у своје методе негирања важности ових папира, исмевања ових текстова и слично. Они мисле да је боље јавно поставити истиниту информацију и изврћи је руглу, него сакривати је и ризиковати да буде откривена касније.

Крајњи циљ супербогаташа је формирање њихове Империје у складу са дефиницијом глобализма коју сам изложио на почетку овог чланка. Ова Империја подразумева поред осталог убијање 9 од 10 људи на планети, или више од тога.

 

 05.12.2022, 15.12.2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europe, Belgrade