Славиша Нешић

РАЗУМ Уместо медија, хуманизам уместо глобализма, рекреација уместо спорта

Србија / Србија претворена у финансијску колонију

Ових дана у току је продаја и последње државне банке. Србији остаје само Поштанска штедионица у овом тренутку. Каква је то катастрофа за Србију, објаснио је наш економиста Бранко Павловић, као и бројни портали. Неке утиске о томе преносим у овом чланку.

Читајте даље:Србија / Србија претворена у финансијску колонију

Србија / Србија разбијена у парам-парчад

Србија или оно што је од ње преостало. Вечита тема са сличним закључцима, углавном поразним. Овде ћу додавати оне ситнице које живот значе, и одлично га описују.

Нова тема: Кад се Пошта Србије прави луда, или вас прави лудим?

И друге теме...

Читајте даље:Србија / Србија разбијена у парам-парчад

Србија / Саботажа здравственог осигурања - кад су стари нека су и глуви

Рецимо да уживате пуну пензију и здравствено осигурање. А онда се деси, доста нагло и на свака 3-7 дана, да вам у глави бучи, чујете у сред ноћи турирање мотора под прозором, а под прозором ничег нема! Притисак скаче због звукова које чујете јер често не можете да спавате и одмор постаје немогућ, живци дрхте због напрезања, лекови не помажу, живот вам је угрожен! Лекар каже да вам је слух оштећен и да треба да узмете апарат за слух.

Сетите се да никад нисте од здравственог осигурања тражили апарат за слух и да имате право да вам здравствено осигурање призна бар један део трошкова. Е тада, драги читаоче, улазите у предворје пакла - српско здравство и српску социјалу. Како то изгледа погледајте сами а онда донесите сопствени закључак...

Читајте даље:Србија / Саботажа здравственог осигурања - кад су стари нека су и глуви

Србија - ликвидација старијих суграђана

Пред вама је непријатна али потпуно истинита прича о ономе што вас веома извесно чека. Потребно је да имате срећу да дочекате рецимо 65 или 70 година а онда та срећа прелази у своју супротност и ваша судбина вас лако може претворити у тужног јунака ове приче. Погледајте о чему се ради, можда вас овај текст натера на размишљање или ће вас нечему научити.

Читајте даље:Србија - ликвидација старијих суграђана

Europe, Belgrade