Славиша Нешић

РАЗУМ Уместо медија, хуманизам уместо глобализма, рекреација уместо спорта

Глобалистичка агресија

Скраћени курс глобализма: глобалистичке фразе и новоговор

Злоупотребом психологије и медија глобалисти мењају речник људи. Ево једног краћег списка глобалистичких фраза са њиховим правим значењем које се утискује у подсвест и утиче на људску реакцију.

Читајте даље:Скраћени курс глобализма: глобалистичке фразе и новоговор

Глобалисти / Истребљење становништва оправдава се глађу у свету

Глобалисти одавно говоре да глад куца на наша врата. Зато ће они наравно помоћи да се смањи број гладних уста - физичком ликвидациом становништва.

Читајте даље: Глобалисти / Истребљење становништва оправдава се глађу у свету

Скраћени курс глобализма: сатанистичка Делфи техника манипулације

Иако у чланку о манипулацијама глобалиста имате значајан број техника, једна је мало комплекснија па сам је издвојио у посебан чланак. 

Читајте даље:Скраћени курс глобализма: сатанистичка Делфи техника манипулације

Скраћени курс глобализма: ко су глобалисти

 

У новим околностима када је цео свет под нападом глобалиста (рептила, сатаниста, сорошеваца,...) за некога ко је дубоко успаван или заузет својим обавезама скоро морао да се заинтересује за свој голи живот, ево краћег увода: ко су глобалисти?

Читајте даље:Скраћени курс глобализма: ко су глобалисти

Скраћени курс глобализма: како глобалисти манипулишу масама

Глобалисти или рептили како их ја зовем (владари из сенке, сорошевци,1%), имају веома дугачку листу манипулација на свим нивоима друштвеног живота. Рептилске манипулације подсећају на паукову мрежу препуну прашине и ђубрета које спречава да сунчево светло обасја мрак. Помоћу манипулације рептили одржавају људско друштво у покорности и робовском односу.

Погледајте интересантну листу психолошких манипулација које ови паразити користе у контроли људске популације.

Читајте даље:Скраћени курс глобализма: како глобалисти манипулишу масама

Глобализам / Планирано застаревање добара

Планирано застаревање добара

globalizamZastarevanjeNosОсим ратова, врхунски метод глобал - капитала за контролу ситуације у историјском сумраку капиталистичког система је производња лоше робе. Ево једне мале анализе овог занимљивог трика који веома помаже да се погасе сва светла на планети.

Читајте даље: Глобализам / Планирано застаревање добара

Глобализам / Рушење вредности друштва

Рушење вредности друштва

Пројекат глобал капитализма је уобичајено исти: потребно је разрушити друштвене основе да би се лакше владало масама људи. На удару су породица, образовни систем, држава, али пре свега темељне вредности друштва.  Да се смањи популација нарушава се улога полова, да се уруши породица атакује се на децу,

Читајте даље: Глобализам / Рушење вредности друштва

Свет и Србија под интензивним нападом рептила

Суперботаши, познатији као људи-рептили, интензивирали су нападе на људску цивилизацију у целини. Имају само један, давнашњи циљ: освојити власт над целом планетом, побити многе, а оставити мањи део робова за своју употребу. Служе се свим средствима, а крајњи циљ је контрола над људском популацијом која преживи.

Свако ко мисли да је ово шала или "теорија завере", подсећа на кокошку која кљуца по дворишту и не знајући да је у кухињи већ подгрејана вода за кокошију чорбу.

Информишите се на Интернету, једином донекле слободном медију. Хитно се информишите.

Читајте даље:Свет и Србија под интензивним нападом рептила

Србија / Антологијски говор о Србији и глобализму

Један страначки првак у Србији је у 2020 години одржао говор који је по много чему изузетан. Он је толико изузетан и толико тачан и прецизан, да сам одлучио да га објавим на свом сајту. Овај чланак није реклама ни тог страначког првака, ни његове партије, ни његовог програма. Све што ме занима је сушта истина која непобитно избија из говора тог човека о тренутном стању у Србији, о банкарско корпоративном глобализму и колонијалној управи у Европи и свету. Прочитајте овај изузетан говор, коме немате шта додати нити одузети.

Читајте даље:Србија / Антологијски говор о Србији и глобализму

Europe, Belgrade