Славиша Нешић

РАЗУМ Уместо медија, хуманизам уместо глобализма, рекреација уместо спорта

Глобалистичка агресија

Глобализам / Сценарио Армагедон

Прилог за проучавање глобализма

део 15: завршна представа

Необавештен модеран човек, изгубљен у контролисаном медијском вакууму, лишен моралности, вере и патриотизма који су за њега само архаични остаци неразумљиве прошлости, нема никакве шансе да разуме да је остварење централне европске владе само увертира за формирање Светске владе.

Ипак, остаје присутно питање: како ће практично светски бандити формирати Светску владу и који су то поступци и методи који ће се применити за формирање ове монстроузне конструкције?

Сценарио армагедон

Један врло могућ сценарио објављен је на Интернету. Реч је о фантастично реалном и убитачном сценарију који сматра да ће бити изазван Трећи светски рат за потребе глобалистичке банде са циљем да се становништво побије и преузме светска власт. Ево како то изгледа са америчке тачке гледишта (превод делова из оригинала):

  • Увертира - догађаји који претходе Трећем св. рату, као нпр 11 септембар 2001.
  • Чин први - Средњи исток. Широки конфликт да би се цео регион увео у ратно жариште...... Почетак овог чина био је америчка агресија и окупација Ирака 20.3.2003.
  • Чин други - Израел у рату - против својих арапских комшија, могуће Палестине. Палестинска држава ће бити формирана, да би се сви Израелци одвојили од Палестинаца..... само зато да би Израел дивље напао Палестинце убрзо након тога.
  • Чин трећи - Далеки исток - ..... нуклеарни сукоб.
  • Чин четврти - Ерозија поверења у "Систем" биће тако велика да ће се грађани у паници одрећи својих права и Уставних форми управљања. Планира се суспендовање америчког устава које ће бити покренуто значајним "терористичким" нападима. Крајњи циљ је увођење глобалне владе и светске религије.
  • Чин 5 - колапс Америке, као и других западних економија и морала.
  • Чин 6 - Значајно редуковање популације коришћењем природних и људски индукованих катастрофа
  • Завеса

Тзв арапско пролеће, нескривено креирано изван ових земаља од будуће Глобалне владе, већ је извршено, а локални лидери тих земаља побијени или у прогону. На власт су доведене фанатизоване масе милитантних исламиста. Глобалисти само треба да у жељеном моменту баце искру и сукоби ће букнути у целом региону. Ово заиста одговара првом чину горе поменутог сценарија.

Разни посматрачи и аналитичари имају различите, иако доста сличне визије о чину трећем - нуклеарном сукобу. Овде се неизоставно помиње Северна Кореја као иницијална каписла догађаја. Да је ово тачно, можемо се уверити изјавом коју је по наводима Ким Мијонг Чола дао покојни Ким Џонг Ил: "Наша прва војна премиса тражи око за око, зуб за зуб, освету за освету, ултра тврду линију за тврду линију, рат за рат, тотални рат за тотални рат, нуклеарни рат за нуклеарни рат." Наравно, могућа су додатна паљења ратног пожара паљењем помоћних жаришта око Северне Кореје, али све са циљем да се испровоцира сукоб у коме би Северна Кореја искористила своје нуклеарно наоружање. Укратко, глобални бандити распиривачи ратова и беде имају широк избор иницијалних каписли јер је динамит већ одавно постављен и чека се само погодан моменат.

У Америци је почев од 1940тих година непрекидно грађен огроман број подземних војних база. Број ових база је разумљиво строга тајна, а у штампи се процене везане за број база крећу од 100 до 200. У овим базама смештене су најосетљивије војне инсталације и истраживачки пројекти Америке и глобалиста.

Током протеклих година, у Америци су у разним градовима вршене војне вежбе које се у штампи називају "реално градско вежбање" (eng. "realistic urban training") у организацији америчке Команде за специјалне операције. Други термин за ове активности је "градско ратовање" (енг. "urban warfare"). У почетку су вежбе рађене само у посебно грађеним полигонима са градским амбијентом, а онда је у складу са америчком доктрином вежбања у што приближнијим условима циљног рата вежбање пребачено у америчке градове!

Један у низу оваквих изграђених полигона под називом Мускататук градски тренажни центар у Индијани снимио је амерички грађанин из возила. На снимку се виде хангари, стоваришта, возила, фабрике, куће на спрат са поткровљем у руинираном стању али потпуно целовите, раскрснице, расходована војна и цивилна возила паркирана као да их је ту неко паркирао да би попио кафу, паркинзи и зелене површине, расходован војни хеликоптер, мањи паркови, велики број пословних зграда такође на спрат са поткровљем, магацини, улице комплетне са саобраћајним знацима, бензинске пумпе... Све је у америчком стилу, као типичан амерички градић у индустријској зони америчког средњег истока! Постоје бројни остаци минираних срушених објеката. У августу 2011 на том полигону изведена је чак и симулација оближњег нуклеарног напада, у којој је учествовало 7000 војника, морнара и војних цивилних лица! Све ове симулације су наглашено идентичне са америчком средином, као да се америчка врхушка спрема за рат против сопственог народа а не против наводног спољњег непријатеља. Занимљиво је да су слична вежбања забележена и у Енглеској, а не само у Америци.

Вежбе у градовима изводе се намерно ненајављено чак и у градовима као Лос Анђелес! Вежбе исте врсте помињу се стидљиво и у Мајамију и Сент Луису. Врло је вероватно имајући у виду америчку досадашњу праксу, да се приликом ових вежбаља сондира реакција америчких грађана на експлозије које се симулирају у вежбама, на ванредно стање, претресање и друго.

На Интернету је објављено теренско упутство Главног штаба америчке армије за притварање и пресељавање датирано фебруар 2010. Овде се притвореници дефинишу као грађани затворени због "заштите" или зато што су се успротивили властима. Јасно је да је реч о концентрационим логорима. Ово потпуно одговара случају интернирања јапанских американаца у логоре за време Другог св. рата. Посебно занимљив је део на страни 3-16 који дефинише улогу Официра за психолошка дејства (ПСИОП) који предводи логорски тим за прихолошке операције! Задатак тиме је следећи:

  • помаже војној полицији у контроли затвореника
  • упознаје логораше са америчком и међународном процедуром.
  • развија психолошке "производе" тако да пацификује и аклиматизује логораше да прихвате америчке логорске власти и прописе.
  • придобија логораше за сарадњу како би смањила број стражара (примедба аутора: капои у логорима, за време 2 св. рата били су одабрани од логораша, пребијали, мучили и убијали своје другове у логорима горе него сами стражари).
  • идентификује "злобу", трениране агитаторе (?!) и политичке лидере у логору који би могли да организују отпор и праве сметње.
  • развија и извршава ПРОГРАМ ИНДОКТРИНАЦИЈЕ да смањи или уклони антагонистичко понашање.
  • идентификује политичке активисте. (прим. аут.: шта ли се онда деси тако идентификованој особи?)
  • обавештаве преко логорског озвучења.
  • планира и извршава психичка дејства која ће произвести разумевање и придржавање америчких прописа и поступака.

Упркос огромном броју постојећих затвора, америчка војска још за време Бушове globalizamGlennBeckадминистрације изградила је објекате у форми потпуно празних затворских логора, са новим инсталацијама за грејање и свим објектима, окруженим бодљикавом жицом закошеном на врху према унутра да спречи бекство људи изнутра, са улазним прступима са дебелим решеткама и контролним пунктовима, са двориштем подељеним на црвену, плаву и сличне зоне, са блокираним прозорима и вратима. Надлежност над будућим логорима има Агенција ФЕМА за ванредне ситуације. Власти су објавиле да су ови објекти намењени за затварање нелегалних имиграната.

Телевизијски продуцент Глен Бек, истражујући ову тему јавно је узбуђеним гласом изјавио на Фокс телевизији у контакт емисији: "Ми смо у земљи која иде у тоталитаризам, у социјализам, изван ваше најсмелије маште! Ја радим једну причу за вечерашње емитовање у којој ја хоћу да разобличим те ФЕМА логоре! Уморио сам се слушајући о њима! Ја хоћу да их разоткријем! Ми сад већ 7 дана истражујемо, и ја их могу разобличити.... То је све наша влада! Ако ви верујете овој нашој влади, у реду је; али ако имате било какав страх да смо се ми упутили у неки облик тоталитаризма, гледајте мало, саберите се, има нешто што се дешава у нашој земљи што - није добро!.... Нас има више него њих!.... То су стварни затвори!

Е онда се тај исти новинар појавио у вечерњој емисији и рекао следеће: "Ја сам рекао да ћу вам вечерас рећи нешто о ФЕМА логорима, тј ФЕМА затворима. То је нешто у чему сам ја пренаглио, неко ме звао и рекао "да ли хоћеш да причаш о ФЕМА затворима вечерас" (гримаса) а ја сам само (мрмљање неразговетно)... Па да ли ми можемо да рашчистимо све ствари о ФЕМА затворима? Ja не верујем у ФЕМА затворе! Ако не знате о томе, па рећи ћу вам ја о томе за неколико дана (одмахује руком)!....отишао сам у своју канцеларију и моје истраживање још није комплетно...

Занимљив обрт 180 степени у истом дану, што би ми Срби рекли: Шио ми га Ђура! Човек је такорећи пренео поруку гледалишту: "Људи, натерали су ме!"

Снимак који је још у марту 2009 године приказан на порталу "Ветерани данас" јасно приказује војни багер паркиран на још недовршеним деловима једног таквог аветињски претећег затвора. Камера води спољном страном објекта, али се више него јасно виде затворске инсталације. Стравичан је изглед железничке пруге и специјалног приступа који кристално јасно показује планирано допремање великог броја људи железницом у логор. По мишљењу Рика Торна који је писао на овом порталу, ови затвори ће се активирати ако (или боље рећи - када) америка ступи у ратно стање, а све што је потребно да би се затвори напунили јесте председнички потпис на прокламацији и потпис државног тужиоца на акту, са прикљученом листом имена. Особа у савезној полицијској служби која је одлучила да објави неке од јавних ТВ снимака у којима је Глен говорио избачена је из службе, налог на јутјубу где је објавила снимке укинут је "због забране копирајта", а снимци су склоњени.

Наравно, ово је све случајност. Јер као што сви знамо, ФЕМА затвора нема, зар не?


Референце:
'-http://www.threeworldwars.com/world-war-3/ww3.htm

5.1.2013